ma. dec 4th, 2023

Revanche. Dat is het codewoord voor SC Genemuiden vanmiddag. De ploeg van René van der Weij gaat op bezoek bij RKAV Volendam, waarvan op de eerste speeldag met 3-5 werd verloren. Maar SC Genemuiden zal zich vooral willen revancheren voor de teleurstellende van de afgelopen weken, waardoor koploper SV Urk – dat op bezoek gaat bij NSC Nijkerk – inmiddels vier punten meer heeft. Ook derdedivisionist Sparta Nijkerk worstelt met haar vorm, terwijl competitiegenoot VVOG alle zeilen moet bijzetten om ook volgend seizoen divisievoetbal te spelen. Maar onze aandacht gaat toch vooral uit naar de Sallandse derby tussen Rohda Raalte en Heino. Oftewel, ga er maar weer goed voor zitten!

Door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *